Nå er det ikke lenge igjen til jul

madlena_200x267

For vår del betyr det at om ikke lenge er det tid for Hvit jul-stands. Da det ofte er kamp om standplasser mot slutten av november og hele desember, er det viktig å være tidlig ute med å booke standplass. Vi har allerede plottet inn 12 planlagte stands i vår kalender på www.hvitjul.no, og ser frem til å fylle opp kalenderen med ytterligere flere standdatoer.
Det er lurt å allerede nå ta kontakt med aktuelt standsted og sørge for at man får plass i desember.
 

Er du den som kan holde orden på oss?

mirjetaogcecilie-750x498_200x133

IOGT i Norge vokser stadig, både i medlemstall og i aktivitet. Vi trenger en strukturert, engasjert, selvstendig og omgjengelig medarbeider for å samle og holde orden på organisasjonen og på hovedkontoret. Vår dyktige administrasjonssekretær slutter for å ta over ledelsen familiens bedrift og kanskje er du den rette til å overta jobben. Du må like å snakke med mennesker og bidra til å gjøre medarbeidere, tillitsvalgte, frivillige og medlemmer både informerte og stolte av IOGT. Du må både evne til å jobbe alene og lyst til å jobbe sammen med andre.

IOGT møter kirken om holdning til alkohol

Mandag 21. oktober inviterer IOGT til møte der vi tar opp kirkens forhold til alkohol, rus og skader. Møtet holdes i kommunestyresalen i Skedsmo rådhus. 

FORUT løfter fram «Folkehelse for utvikling»

logo[3]

I en uttalelse til partiene som forhandler om politikken en ny regjering skal føre, viser FORUT til arven fra avtroppende helseminister Gahr Støre. Støre har løftet fram de nye ikke-smittsomme sykdommene og snakket om at det gir mest helse å forebygge framfor å reparere.

 

Bevar polet!

Polet[1]_500x333

I dette debattinnlegget, som sto på trykk i Bergens Tidende onsdag 25. september, argumenterer Hanne Cecilie Widnes for hvorfor en ny regjering bør bevare Vinmonopolet.