Stands fra Karasjok i nord til Lista i sør. 92 stands i alt!

En vellykket Hvit jul!

Med flere kontrakter enn tidligere år, i tillegg til mange engasjerte frivillige, har det vært en spennende oppgave å lede fjorårets Hvit jul-kampanje. 

Vi er inne i et nytt år, og har lagt bak oss en hektisk desember. For IOGT sin del betyr det at Hvit jul-materiell kan pakkes vekk, og kontrakter telles opp og registreres. Det er også på sin plass med en liten oppsummering av kampanjen. 

Allerede i september begynte planleggingen av Hvit jul 2013, og først og fremst ble all materiell fornyet. Sentralt ansatte og prosjektleder lot fantasien få fritt spillerom, og responsen vi har fått har vært utelukkende positiv. 

Det har vært mye aktivitet på sosiale medier. Det er ingen tvil om at man kan nå ut til veldig mange, på veldig kort tid, via Facebook. Dette er en erfaring vi tar med oss videre, og det blir spennende å se hvordan vi kan utnytte dette bedre i neste omgang av Hvit jul.

Facebook har også vært en fin kommunikasjonkanal. Henvendelser fra folk som har underskrevet og ønsket seg en refleks, eller folk som ville stille opp som frivillige, har jevnlig kommet inn på innboks. Det er veldig hyggelig å kommunisere med våre følgere på en slik måte, og vi anbefaler derfor at så mange som mulig liker vår Facebook-side. Den finner dere på www.facebook.com/Hvitjul. 

Helmer Nilsen, en av våre mange ildsjeler, har brukt mye av desember-måned til å stå på stand for Hvit jul. Mannen som for noen år tilbake svømte over Drammenselven for å skape blest om kampanjen, gikk i denne omgang til innkjøp av en Hvit jul-bil. Prydet med Hvit jul-plakater, har den fraktet Helmer og hans standmateriell til og fra alle hans stands. Nilsen kunne ta seg juleferie med god samvittighet, vel vitende om at han på egenhånd klarte å samle inn 2435 kontrakter! 

Hver desember stiller våre medlemmer trofast opp og gjør en innsats for Hvit jul, og kombinert med en del stands fra Juvente sin side, sammen med stands arrangert av elever på Kvinesdal vgs og andre engasjerte enkeltpersoner, har vi i år klart å få inn 8329 signaturer! Dette er en god del hundre flere enn i fjor, og vi kan ikke si annet enn at vi gleder oss til desember 2014.  

Takk til alle som har underskrevet, stilt opp på stand, delt linker og sider, båret refleksen - ja, alt! Det skal ikke mye til å gjøre en forskjell. 

  • Tips ein ven
  •  Skriv ut