VilVite

DSC_4237_199x300

Søndag 15. oktober 2013 var vi 15 store og små som koste oss på VilVite-senteret


Spillsamling, VilVite, Fløyen...

Dette er bare noen av aktivitetene som er planlagt for Enestående familier i Bergen utover høsten. Følg med og meld deg på!


Hva er Enestående familier?

Vi er voksne som på en eller annen måte opplever at vi er alene i foreldrerollen. Enestående familier flere steder i landet møtes jevnlig i regi av organisasjonen IOGT. Sammen gjør vi hyggelige ting med barna våre. Noen av gruppene møtes annenhver helg, andre møtes oftere eller sjeldnere.

Enestående familier på Akvariet

DSC_3058_150x226

Søndag 30. juni 2013 var Enestående familier på Akvariet. Små og store koste seg sammen, og til høsten planlegger vi flere utflukter.

Timene fløy! Det er masse å se på Akvariet; ny pingvindam, små pingvinbabyer, masse fisk, slanger, krokodiller og edderkopper... Det var masse folk på Akvariet denne søndagen, så det var ikke så lett å holde gruppen samlet. Så da ble det til at vi avtalte å møtes i kaféen på et gitt tidspunkt for en pølse, brus og is.

Lederne for Enestående familier i Bergen, Mie og Anette, gleder seg til høsten. De jobber med mange planer for gruppen, og håper at flere vil komme til. Dersom du er en Eneststående familie kan du melde deg inn i Bergensgruppen via nettsiden.

Her er litt bilder fra søndagens tur til Akvariet!


Informasjon

  • Region Vest-Norge omfatter fylkene Rogaland, Hordaland og Sogn og fjordane.

I regionen er det 1388 medlemmer og 384 medspillere. Foruten program og virksomhet i avdelingene, har regionen også en del arrangementer og aktiviteter hvor alle medlemmer er velkomne. På denne siden kan du finne informasjon om slike arrangementer og andre nyheter fra regionen.    Ta gjerne kontakt med oss om du skulle ha noen spørsmål. Du finner kontaktpersonene til de forkjellige områdene under fanen "Kontakt oss" i venstre marg.