Enestående Familier

Skogstur hst 08 003

Det er mange voksne som lever alene sammen med et eller flere barn. Voksne som lever alene med barn i Vestfold, Telemark, Østfold, Hordaland, Oslo-området og Trøndelag møtes i regi av IOGT mange helger i løpet av året.

Du kan lese mer om Enestående familier på nettsiden til prosjektet www.eneståendefamilier.no. På nettsiden finner du  aktivitetsoversikt og mulighet for å registrere deg slik at du blir invitert til arrangement der du bor. Enestående familier har også egen side på Facebook.

Noen ganger deler vi noen få timer sammen og aker akebrett, spiller bowling, har hobbyverksted eller drar på fisketur. Andre ganger er vi sammen hele helga på hyttetur eller sommerleir. Noen av gruppene våre har vært i aktivitet i flere år, andre steder er vi helt i oppstartsfasen. Vi håper å starte opp flere slike grupper også andre steder i Norge. De fleste av oss kjenner ikke hverandre fra før overhode. Gruppa "Enestående familier" inviterer flere voksne med barn til å bli med dem. Her kommer det med nye folk hele tiden, så ikke vær redd for å være med selv om du ikke kjenner noen andre som kommer

Enestående familier utvikles, ledes og drives i det daglige av IOGTs regionkonsulent i Sør, Trude Sletteberg. Henne får du tak i på regionkontoret på tlf: 33 45 32 27 eller på epost til trude.sletteberg@iogt.no.

Enestående familier får nye ledere

prosessledere EF

Siste helgen i januar møttes et knippe mammaer og pappaer fra Tønsberg, Halden og  Sandefjord for å utdanne seg til ledere for Enestående familier. Kurset ble ledet av regionkonsulent og prosjektleder Trude Sletteberg.