VilVite

DSC_4237_199x300

Søndag 15. oktober 2013 var vi 15 store og små som koste oss på VilVite-senteret


Spillsamling, VilVite, Fløyen...

Dette er bare noen av aktivitetene som er planlagt for Enestående familier i Bergen utover høsten. Følg med og meld deg på!


Tur til akvariet søndag 30. juni

pingvinbaby_250x161

Ny fresh start for Bergensgruppen i Enestående familier! Hurra!! Utover høsten vil det bli mange spennende aktiviteter dere kan være med på, men vi starter allerede førstkommende søndag med tur til Akvariet.


"BLI MED" på "Kvamshaug"

Kvamshaug

I uke 26 arrangeres det sommerleir for barn mellom 7 og 10 år på "Kvamshaug"


"Det beste året av mitt liv!"

195_150x225

Det er det mange av våre elever sitter igjen med etter å ha tilbragt et skoleår hos oss. Et folkehøgskoleår skal være en opplevelse i seg selv. En reise på reisen – ikke bare en mellomlanding.


Hektisk i kulissene

Livets reise plakat[1]_200x200

For femte år på rad setter Åsane Folkehøgskoles elever opp en forestilling der alle elevene medvirker. Årets forestilling heter «Livets reise», en fortelling om en kvinnes liv både på det personlige plan og på reiser rundt om i verden.


Ungdomskafeen i Stryn har 10 års jubileum.

Berit Lyslo Concha i OGT Stryn tok initiativ til å starte ungdomsklubben for 10 år siden.


Pengegave fra Visjon Vest

Tildeling Visjon Vest 2012_150x113
Tirsdag 12. juni 2012 var styreleder Sven Ove Egeland og frivilligkoordinator Anette Muñoz invitert til Sparebanken Vest/Visjon Vests sammenkomst for utdeling av gaver til allmennyttige formål i Fyllingens klubbhus.

Solskinnsdag på Laksevåg

Bøker SSL_200x150
- ja, ikke helt bokstavelig. Noen skyer finnes på himmelen, men inne på Sammen Senteret har det i dag vært masse glede!

Humor i Sør Rogaland

Dagene 22.-24. mai var regionkonsulent Trond Gjøvåg på verving i Stavanger, Sandnes og på Bryne. På onsdagskvelden var det medlemsmøte i Sandnes og tema var Ta Humor på alvor. Humorist og pianist Svein Inge Årrestad som også sitter i IOGTs regionstyre fikk latteren fram hos de fremmøtte.

Informasjon

  • Region Vest-Norge omfatter fylkene Rogaland, Hordaland og Sogn og fjordane.

I regionen er det 1388 medlemmer og 384 medspillere. Foruten program og virksomhet i avdelingene, har regionen også en del arrangementer og aktiviteter hvor alle medlemmer er velkomne. På denne siden kan du finne informasjon om slike arrangementer og andre nyheter fra regionen.    Ta gjerne kontakt med oss om du skulle ha noen spørsmål. Du finner kontaktpersonene til de forkjellige områdene under fanen "Kontakt oss" i venstre marg.