Kom og "bli med"!

DSC_2865_150x226

For sjette år på rad har det vært arrangert sommerleir for barn på IOGTs hytte på Kvamsskogen. I år har det vært et samarbeid mellom Bergen kommune, Åsane folkehøgskole og IOGT Region Vest. Kokker som står opp kl 05:00 hver morgen for å bake brød, servering av hjemmelaget middag og god dessert hver dag, aktiviteter både inne og ute, tid for samtale, kos og en pust i bakken.


Barneleir

IOGT og Juba har siden 2008 tilbudt leiraktiviteter for barn. Sommeren 2008 arrangerte vi en ukes sommerleir i Hordaland, der barn skulle få muligheter til å delta i felles positive aktiviteter, møte andre barn og kunne møte/samtale med trygge, voksne mennesker. Et mål med tiltaket var også å være en brobygger mellom barna og fritidsaktiviteter i barnets lokalmiljø.


Informasjon

  • Region Vest-Norge omfatter fylkene Rogaland, Hordaland og Sogn og fjordane.

I regionen er det 1388 medlemmer og 384 medspillere. Foruten program og virksomhet i avdelingene, har regionen også en del arrangementer og aktiviteter hvor alle medlemmer er velkomne. På denne siden kan du finne informasjon om slike arrangementer og andre nyheter fra regionen.    Ta gjerne kontakt med oss om du skulle ha noen spørsmål. Du finner kontaktpersonene til de forkjellige områdene under fanen "Kontakt oss" i venstre marg.