IOGT Region Vest-Norge

Dato for regionens årsmøte er satt

IOGT Region Vest vil holde sitt årsmøte for 2012 lørdag 8. og søndag 9. mars 2014.


Fra narkotikagruppen til Møteplassen

Halvor og Anne Therese_266x150

Leder for møteplassen, Halvor Ognøy, har fått ny kollega. Anne Therese Buer har tatt permisjon fra sin jobb som leder for narkotikagruppen ved Karmøy lensmannskontor for å hjelpe lokale ungdommer som sliter med rus og vanskelige ting i hverdagen.

 


Jo visst finnes frivillighet i Norge!

bilde frivillige_250x105

Mennesker som frivillig setter av en uke av ferien sin, som etterspør neste års dato for barneleir allerede nå. Som øser av sin kjærlighet og tid. Ja, de finnes!


Vil du gjøre en frivillig innsats for våre medmennesker?

Sammen Senteret i Laksevåg trenger flere frivillige krefter for å få hjulene til å gå rundt. Kjenner du noen (mor/far, tante/onker, bestemor/bestefar, venninne/venn, deg selv??) som kan være med og hjelpe oss mandager, onsdager og fredager kl. 10 - 14, så blir vi veldig glade for en tilbakemelding

Et arbeidsliv på druen

Ifølge en ny undersøkelse på vegne av alkovettorganisasjonen AV-OG-TIL, kommer det frem at 35 prosent av de spurte drakk alkohol sist gang de var på seminar eller kurs i regi av jobben. Sammenkomster rundt arbeidslivet gjør at vi drikker mer enn før.

Flere nyheter fra regionen??

Se under Nyhetsarkiv i venstre margen

Informasjon

  • Region Vest-Norge omfatter fylkene Rogaland, Hordaland og Sogn og fjordane.

I regionen er det 1388 medlemmer og 384 medspillere. Foruten program og virksomhet i avdelingene, har regionen også en del arrangementer og aktiviteter hvor alle medlemmer er velkomne. På denne siden kan du finne informasjon om slike arrangementer og andre nyheter fra regionen.    Ta gjerne kontakt med oss om du skulle ha noen spørsmål. Du finner kontaktpersonene til de forkjellige områdene under fanen "Kontakt oss" i venstre marg.